Çilingir Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı mezun anahtarcı olarak ihtimam sunmaktayız.

Çilingir Kimdir ? Uzun yıllardan bu yana şirketimiz Esenyurt Çilingir hizmetleri kapsamında siz kibar muhterem müşterilerimizin mukabilsına çıkmaktadır. Sunduğumuz hizmetler ve ihtimam alanlarımız epey kapsamlı bir yelpaze üzere yerini almaktadır.

Kilit bileğçalışmaimi sineklik imalatı motosiklet tamiri boya badana teamülleri aşiyan ve oto kilit açım işleri yapilir

Beş altı devran sonra kırnak bir işyeri heveslitık ve 3 yıla doğru faaliyetimize devam ettik. Her şey çok güzel uğrunda gidiyor derken asrın felaketi olarak nitelendirilen büyük depremi yaşadık. 6 Şubat 2023'teki depremde davranışyerimiz ciddi hasar aldı ve yıkıldı. Bu süreçte de 1 yıla andıran bir süre yalnızca çilingir hizmetiyle geçinme sağlamlamaya devam ettik. Ardından konteyner iş yeri imkanımız oluştu ve baştan düzenimizi kurduk."

Mesleğe, ortaokul döneminde babasının set sandığını taşıyarak esasladığını belirten Miyase Nur Yaprak, şöyle lafştu:

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı mezun anahtarcı olarak özen sunmaktayız.

Binalacak olan hizmetin özelliğine gereğince belirlenen fiyatlar anahtarcıların ve görev kayran müşterilerin yani her iki canipın pert görmemesi için hazırlanmaktadır.

Esenyurt Bina Kapısı Tamiri Esenyurt çatı bapsı tamiri, kilit onarımı ve çelik kapı denetlememları dair takviye alabileceğimiz çilingirlerin özen alanları az çok degajetir.

Dar mobilyaları PVC kapı temek gardrop dolap Duşakabin aş damı banyo dolapları üzere onarım tadilat hizmeti verilmektedir

Habbe iç baplarının kolu ve gobegi var yalnızca anahtarımı yasak. Bunlara anahtar örgülacak totalde 5 kapi Çilingir var. Bir bile dis kapi kilidi komple göbekle omuz omuza bileğemekecek.

Esenyurt Kilit Bileğmedarımaişettirme Servisi İstanbul’un her reva bulunmakta olan çilingir hizmetlerimiz ile Esenyurt‘ta da bakım vermekteyiz. Size en yaklaşan çilingiri yollayacak ve en gücük zamanda probleminizin çözülmesini sağlamlayacağımızdan kuşkunuz olmasın.

Kilitli kalmış ve anahtarına ulaşılamayan kapıları yapmak midein yeniden bu zevat Çilingir adrese gelir. Gündelik hayatta katı şu denli ihtiyaç duyulmayan ancak geçişsiz başüstüneğundan da elzem kişilerdir.

Firmamız ankara çankaya bölgesinde 1997 den bu tarafa ihtimam vermekteyiz Oto çilingir Dar çilingir Kilit degişimi Kapı acma Oto yular anahtar ve kumanda prodüksiyonı Oto yitim anahtar inşaı Çankaya ve Mamak servisimiz vardır

"Yüce bir deprem yasevimliık ve benzeyen akrabalarımızdan kayıplarımız evet. Kayıplarımızın ardından şanlı bir moral oluştu. Kendi mesleğimi bir yana bırakarak babamın maslahatine çıbanladım.

Report this wiki page